Güzel sitem

Geçenlerde internette dolaşırken birden arkadaşım facebook profilinde bir paylaşımda bulumuş . Nedir ne değildir diye araştırırken baktım ki bir şekilli nick yazma sitesini paylaşmış. Sizleri daha fazla merakta bırakmadan hemen sitenin adresini vereyim buraya tıklayarak adrese gidebilirsiniz.

Adamlar güzel bir sistem yapmışlar gayet basit ve anlaşılır bir şekilde kendi şekilli nicklerinizi oluşturabiliyorsunuz. İşindaha da güzeli kendi oluşturduğunuz nickleri facebook twitter ve diğer sosyal sitelerde otomatik olarak paylaşabiliyorsunuz.

Neden böyle birşey gerekli diye soracak olursanız ;

Çok gerekli değil içinizden gelirse  arkadaşlarınıza hava atmak güzel paylaşımlarda bulunmak isterseniz istediğiniz kadar şekilli nick yazabilir ve oluşturabilirsiniz. Bunun dışında kendinize özel şekilli nick yazmanın bir espirisi bir anlamı yok.

Yani demek istediğim odur ki şekilli nick yazsanız ne olur yazmasanız ne olur bu güne kadar yazmadınız da ne oldu ne kaybettiğiniz. Hiç bir şey yinede yazmak istemezseniz tamamen size kalmış bir olay yazmak istemiyorsanız yazmayın lütfen.

 

Yorum bırakın